• Parttime
  • Utrecht
  • Deze positie is vervuld

Per direct

We zoeken een directiesecretaresse die aan de slag wil gaan binnen de brancheorganisatie voor de medisch specialistische revalidatiezorg. De revalidatiesector wordt door andere sectoren en de overheid vaak genoemd als een sector die voorop loopt op het gebied van transparantie, innovatie en patiëntgerichtheid. Het bedrijf behartigt de belangen van alle revalidatie-instellingen en van de aangesloten revalidatieafdelingen van ziekenhuizen in Nederland. Het landelijk bureau is gevestigd in Utrecht en telt 11 medewerkers die samen een enthousiast en professioneel team vormen. Voor het landelijke bureau zoeken wij een directiesecretaresse voor 32-36 uur per week, die de directeur op proactieve wijze ondersteunt, en constructief met de directeur en het bestuur meedenkt in alle bij de functie behorende taken.

Functieomschrijving
Je verzorgt de secretariële ondersteuning van de directeur en het bestuur. Je beheert de agenda van de directeur en coördineert de planning van interne en externe afspraken. Je bewaakt de voortgang en afdoening van afspraken en besluiten. Je bent de contactpersoon voor de voorzitter en het bestuur en bent verantwoordelijk voor de organisatie en verslaglegging van de bestuurs- en ledenvergaderingen. Je zorgt er daarbij voor dat vergadersets en informatievoorziening aan de hoge kwaliteitseisen van Revalidatie Nederland voldoen. Je onderhoudt en coördineert de contacten met alle externe instanties en verstrekt informatie over Revalidatie Nederland. Je bent in staat symposia, expertmeetings en andere bijeenkomsten met externe relaties te organiseren.

Profiel van de functie
Je bent een teamplayer, hebt organisatietalent, kunt prioriteiten stellen, bent flexibel en kunt adequaat reageren op veranderingen. Je bent verbindend en ondersteunend. Daarnaast heb je oog voor kansen en ben je in staat je eigen mening en inzichten op constructieve wijze te delen. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en bent in staat om het netwerk met leden en relaties te onderhouden. Ervaring met de dynamiek van een branchevereniging is hierbij een pré.

Verder beschik je over uitstekende sociale, collegiale en communicatieve vaardigheden. Je hebt een goed taalgevoel en bent in staat zelfstandig representatieve teksten te schrijven. Daarnaast ben je zelfstandig, representatief, integer en accuraat. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding tot directiesecretaresse en/of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

Arbeidsvoorwaarden
Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je valt onder het CAO voor de ziekenhuizen. Salaris ligt tussen de € 2.665 – 3.917 bruto bij 36 uur, afhankelijk van scholing en ervaring.

Solliciteer nu