Project Management Officer (PMO)

Professionals op MBO en HBO niveau

Juridische voordelen; Geen arbeidsrechtelijke risico's

Nooit problemen met een opzegtermijn

Uitzenden, detacheren of werving & selectie

WERKGEVERS

SECRETARESSES

ASSISTENTS

TEVREDEN KLANTEN

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE PMO.

Wij zoeken voor u de best passende Project Management Officer (PMO) door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, de bedrijfstak waarin u werkzaam bent en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

Keyboard

ONMISBAAR IN EEN PROJECT.

Vanzelfsprekend is de Project Management Officer ook stressbestendig en werkt ze doelmatig naar de deadlines toe. Deze functie wordt vervuld door kandidaten die zich zowel in nationale als internationale bedrijven thuis voelen, het spreekt dan ook voor zich dat de Project Management Officer in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal beheerst. De PMO is een onmisbare spil in uw project, ze zorgt voor overzicht en structuur in het proces.

CENTRAAL AANSPREEKPUNT.

De Project Management Officer is de onmisbare factor binnen de organisatie van een project. Ze is het centrale aanspreekpunt voor alle projectleiders en de medewerkers. Hiernaast zorgt de PMO er voor dat alles soepel verloopt en de zaken administratief op orde zijn.

Zijn er nog vragen? Neem dan nu contact met ons op!

bestuurssecretaresse

STRUCTUUR.

Ze is gestructureerd en beschikt over sterke organisatorische vaardigheden. De Project Management Officer is gewend aan projectmatige opdrachten en pakt de taken welberaden maar toch snel op.

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Kom jij ons team versterken? Schrijf je in

Snel en gemakkelijk