Bestuurssecretaresse

Ontvang nu een vrijblijvende offerte met een scherp tarief

Professionals op MBO en HBO niveau

Juridische voordelen; Geen arbeidsrechtelijke risico's

Nooit problemen met een opzegtermijn

Uitzenden, detacheren of werving & selectie

WERKGEVERS

SECRETARESSES

ASSISTENTS

TEVREDEN KLANTEN

Wij zoeken een passende bestuurssecretaresse.

Wij zoeken voor u de best passende Bestuurssecretaresse door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, de bedrijfstak waarin uw organisatie zich bevindt en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

Keyboard

COMMUNICATIEF STERK.

De bestuurssecretaresse is een gespecialiseerde Secretaresse. Zij is veelal werkzaam binnen regionale en landelijke overheden. In haar werk komt ze veel betrouwbare informatie tegen en weet hier discreet mee om te gaan. Ze is veelzijdig en flexibel, haar taken variƫren van het begeleiden van interne en externe communicatie tot aan het notuleren van vergaderingen.

Haar rol is zeer divers en mede daarom is zij organisatorisch en communicatief sterk. Doordat de secretarieel medewerkster veelal een functie bij overheden bekleed, is zij in andere zaken gespecialiseerd dan haar collega secretaresses die werkzaam zijn bij commerciƫle organisaties.

Zijn er nog vragen? Neem dan nu contact met ons op!

bestuurssecretaresse

SPECIALIST.

Door haar gespecialiseerde oog is zij in staat de werkzaamheden in de juiste banen te leiden. Een goede Bestuurssecretaresse mag binnen regionale en landelijke overheden dan ook niet missen.

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Kom jij ons team versterken? Schrijf je in

Snel en gemakkelijk