Over Secretaresse.nl

Office Professionals van MBO en HBO niveau

Wel juridische voordelen; Geen arbeidsrechtelijke risico's

Nooit problemen met een opzegtermijn

Uitzenden, detacheren of werving & selectie

WERKGEVERS

SECRETARESSES

ASSISTANTS

TEVREDEN KLANTEN

Hoe Secretaresse.nl klant en kandidaat helpt

Het team van Secretaresse.nl begrijpt dat de klant vaak snel, kwalitatief goede ondersteuning wil die voldoet aan de functie eisen en past binnen de bedrijfscultuur van de organisatie. Natuurlijk tegen een passende vergoeding zonder daar te veel moeite voor te hoeven doen of direct ergens aan vast te zitten.

Door online, vraag en aanbod, met elkaar in contact te brengen creëert Secretaresse.nl een meerwaarde door snelle, transparante en flexibele oplossingen te bieden. Tijdens het proces denken wij onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, de bedrijfstak waarin u werkzaam bent en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door genoeg rekening te houden met deze elementen en de persoonlijke aanpak richting organisatie en kandidaat, creeren wij de perfecte match.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele organisatie met ruime ervaring? Secretaresse.nl is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het leveren van van diverse Office Professionals door heel Nederland en heeft ruime ervaring binnen de uitzendbranche. 

Team Secretaresse.nl

Ontvang nu een vrijblijvende offerte op maat

Visie

Secretaresse.nl wil als intermediair de grootste zijn binnen de uitzendwereld van secretariële diensten in Nederland. Door optimaal gebruik te maken van het online platform, aangevuld met de professionaliteit van onze medewerkers. Dit moet een positieve bijdrage leveren aan het succes van kandidaten en opdrachtgevers.

Secretaresse.nl wil werkgevers en kandidaten vooruit helpen door het bij elkaar brengen van arbeidsbehoeftes. Door met beide partijen in gesprek te zijn begrijpen wij wat zij nodig hebben en is het mogelijk talent en behoefte bij elkaar te brengen.

Ontmoet ons team

Erna Bus

Recruiter Office Professionals

Juan Weijers

Consultant Office Professionals

 

Peter Paauw

Founder
Secretaresse.nl

 

Lisa Peelen

Finance & Administration

 

Marlijn Venderbosch

Finance & Administration

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op

Zij gingen u voor

Vraag online een vrijblijvende offerte aan