Groei van uw organisatie

De juiste ondersteuning helpt u en uw bedrijf om door te groeien.

Altijd kwaliteit

Krijg alleen geschikte kandidaten voorgesteld die voldoen aan uw eisenpakket.

Bespaar tijd en geld

U geeft de gehele sollicitatieprocedure uit handen; dit scheelt tijd en geld.

Complete keuzevrijheid

Maak altijd zelf de keuze voor de beste match met u en uw organisatie.

Offerte op maat.

Allereerst sturen we u graag een vrijblijvende offerte op maat met scherp tarief. De offerte vraagt u online, binnen 1 minuut aan.

Wanneer u aangeeft interesse te hebben, komen we graag bij u langs op kantoor. Zo kunnen we een impressie krijgen van uw organisatie en de sfeer op de werkvloer. Hiernaast krijgt u door dit gesprek ook een beeld van ons bedrijf en weten beide partijen waar ze aan toe zijn. In het gesprek schetsen we samen een profiel van de nieuwe Office Professional op,  dit kan erg snel gaan.

Het GESPREK.

Hierbij denken wij aan de competenties waarover zij moet beschikken maar bijvoorbeeld ook aan werkervaring. Op basis van het gesprek gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat voor de functie. We willen hierbij verder kijken dan alleen het CV en maken ook onze keuze op basis van de persoonlijkheid van de kandidaat; past zij ook binnen de werksfeer van uw bedrijf?

De juiste match.

Naar aanleiding van onze voorselectie maakt het HR team afspraken met de kandidaten en gaan het voortraject van de sollicitatie met hen aan. Wij houden verschillende gesprekken en bellen ook genoemde referenties na om een beeld te krijgen van de werkwijze en werkhouding van de kandidaat. Op basis van deze gesprekken kiezen wij uiteindelijk de kandidaten uit die naar ons idee het best bij uw organisatie passen. Zij komen bij u langs op kantoor voor een laatste gesprek. Natuurlijk heeft u zelf altijd volledige keuzevrijheid.

BIJ ONS KUNT U KIEZEN VOOR

Uitzenden

Payroll

Detacheren

Werving & Selectie

Zij gingen u voor

Logo NV Zeedijk
logo NVDA
logo connect invest
logo bakas

WERKGEVERS

SECRETARESSES

ASSISTENTS

TEVREDEN KLANTEN

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Snel en gemakkelijk

Vraag online een vrijblijvende offerte aan