Office Manager

Kom jij ons team versterken? Schrijf je dan nu in via de link!

ALLROUNDER.

De Office Manager is de echte alleskunner binnen het secretariële vakgebied. Naast het feit dat zij Secretaresse is runt zij ook het gehele kantoor. Ze is inzetbaar op allerlei afdelingen, binnen zowel nationale, als internationale bedrijven. Ze is namelijk meertalig onderlegd en zoals gezegd een echte allrounder.

Office Manager

DE OFFICE MANAGER.

Naast de secretariële taken ontfermt de Office Manager zich ook over de facilitaire zaken. Dit kan variëren van het inkopen van kantoorartikelen tot aan het onderhandelen met leveranciers van deze artikelen, maar ook het ondersteunen dan wel regelen van de personeelsafdeling is een taak die tot haar pakket kan behoren.

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE OFFICE MANAGER.

De Office Manager is organisatorisch en communicatief sterk en weet hoe zij een leidende positie in moet nemen. Wij zoeken voor u de best passende Office Manager door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, de bedrijfstak waarin u werkzaam bent en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

Office Managers

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen
of hulp nodig?

e-mailadres

info@secretaresse.nl

Telefoonnummer

088 - 242 83 45

Ons kantoor

Savannahweg 17, 3542AW Utrecht