Office Manager

Voorkom hoge kosten en eindeloze sollicitatiegesprekken

Ontvang nu een vrijblijvende offerte

Bespaar tijd en geld

Juridische voordelen

Geen opzegtermijn

Professionals met ervaring

WERKGEVERS

Office managers

ASSISTENTS

TEVREDEN KLANTEN

Waarom een Office Manager van Secretaresse.nl?

Secretaresse.nl is sinds jaar en dag de specialist in het leveren van diverse office professionals door heel Nederland. Wij helpen u snel met de match voor uw organisatie door rekening te houden met:

  • De bedrijfstak waarin de organisatie actief is
  • Uw persoonlijke voorkeuren
  • Sfeer op de werkvloer
  • De competenties waarover de kandidaat moet beschikken

Alle kandidaten die door Secretaresse.nl worden voorgesteld zijn uitgebreid gescreend. Zij beschikken over ervaring en hebben minimaal MBO of HBO niveau. 

Office manager

Office Manager voor vast of tijdelijk.

Heeft u behoefte aan ondersteuning op vaste basis? Of is het tijdelijk? Bij Secretaresse.nl kiest u zelf van welke mogelijkheid u gebruik wil maken. Hierbij kunnen we op verschillende manieren helpen: Uitzenden, detacheren, werving & selectie en payroll. Weet u niet welke optie het beste is? Vraag onze medewerkers gerust om advies.

Bij Secretaresse.nl doen wij er alles aan om u zo snel, transparant en flexibel mogelijk van dienst te zijn.

Team Secretaresse.nl

Zijn er nog vragen? Neem dan nu contact met ons op!

officemanager

Een echte allrounder.

De Office Manager is organisatorisch en communicatief sterk en weet hoe een leidende positie in te nemen. Naast secretariële taken ontfermt de Office Manager zich ook over de facilitaire zaken. Dit kan variëren van het inkopen van kantoorartikelen tot aan het onderhandelen met leveranciers van deze artikelen, maar ook het ondersteunen dan wel regelen van de personeelsafdeling is een taak die tot haar pakket kan behoren.

De Office Manager is de echte alleskunner binnen het secretariële vakgebied. Naast het feit dat zij Secretaresse is runt zij ook het gehele kantoor. Ze is inzetbaar op allerlei afdelingen, binnen zowel nationale, als internationale bedrijven. Ze is namelijk meertalig onderlegd en zoals gezegd een echte allrounder die u organisatie helpt groeien.

Zij gingen u voor

Logo NV Zeedijk
logo NVDA
logo connect invest
logo bakas

Kom jij ons team versterken? Schrijf je in

Snel en gemakkelijk