Executive Assistant

Kom jij ons team versterken? Schrijf je dan nu in via de link!

MEERTALIG.

De Executive Assistant is dé internationaal georiënteerde directiesecretaresse. Ze werkt veelal voor expats die hoge functies binnen het bedrijf bekleden, zoals de CEO of de CFO. Door de internationale oriëntatie van deze functie spreekt ze veelal een tweede vreemde taal. Ze heeft een dienstverlenend karakter, representatief voorkomen en is van alle markten thuis.

Executive Assistant

ORGANISATORISCH VERMOGEN.

De Executive Assistant is dus meertalig maar beschikt hiernaast ook over een uitmuntend organisatorisch vermogen. Begrippen als betrokken, creatief, oplossingsgericht, flexibel, nauwkeurig en assertief zijn van toepassing op deze functie.

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE EXECUTIVE ASSISTANT.

Door haar discretie, loyaliteit en betrouwbaarheid is ze de perfecte kandidaat als u op zoek bent naar een secretaresse op top niveau. Wij zoeken voor u de best passende Executive Assistant door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, de bedrijfstak waarin uw organisatie zich bevindt en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

keyboard5

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen
of hulp nodig?

e-mailadres

info@secretaresse.nl

Telefoonnummer

088 - 242 83 45

Ons kantoor

Savannahweg 17, 3542AW Utrecht