Executive Assistant

Ontvang nu een vrijblijvende offerte met een scherp tarief

Gediplomeerde Office Professionals

Juridische voordelen; Voorkom arbeidsrechtelijke risico's

U zit nooit vast aan een opzegtermijn

Kies zelf voor vast, tijdelijk of uitzenden

WERKGEVERS

Executive Assistants

secretaresses

TEVREDEN KLANTEN

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE EXECUTIVE ASSISTANT.

Door haar discretie, loyaliteit en betrouwbaarheid is ze de perfecte kandidaat als u op zoek bent naar een secretaresse op top niveau. Wij zoeken voor u de best passende Executive Assistant door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, de bedrijfstak waarin uw organisatie zich bevindt en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

Keyboard

ORGANISATORISCH VERMOGEN.

De Executive Assistant is dus meertalig maar beschikt hiernaast ook over een uitmuntend organisatorisch vermogen. Begrippen als betrokken, creatief, oplossingsgericht, flexibel, nauwkeurig en assertief zijn van toepassing op deze functie.

Zijn er nog vragen? Neem dan nu contact met ons op!

bestuurssecretaresse

MEERTALIG.

De Executive Assistant is dé internationaal georiënteerde directiesecretaresse. Ze werkt veelal voor expats die hoge functies binnen het bedrijf bekleden, zoals de CEO of de CFO. Door de internationale oriëntatie van deze functie spreekt ze veelal een tweede vreemde taal. Ze heeft een dienstverlenend karakter, representatief voorkomen en is van alle markten thuis.

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Kom jij ons team versterken? Schrijf je in

Snel en gemakkelijk