Management Assistant

Kom jij ons team versterken? Schrijf je dan nu in via de link!

DUIZENDPOOT.

De Management Assistant is in staat om binnen haar afdeling variƫrende taken uit te voeren als een echte duizendpoot. Zij ondersteunt de manager(s) onder andere door hen bij te staan in het agendabeheer, het notuleren van vergaderingen, de interne en externe communicatie en het bewaken van deadlines. Hiernaast is zij ook vaardig genoeg om te assisteren bij het creƫren van de beleidsvoering. Zij staat immers elke dag in contact met interne en externe betrokkenen en weet dus als geen ander wat de behoeftes van beide partijen zijn. De Management Assistant is een echte teamspeler en overziet het grotere geheel van haar werkgebied.

Management Assistant

VEELZIJDIG EN VERANTWOORDELIJK.

De Management Assistant is veelzijdig en krijgt veel verantwoordelijkheid. Het ondersteunen van beleidsprocessen staat centraal in deze functie. Ook geeft de Management Assistant soms leiding aan andere secretaresses.

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE MANAGEMENT ASSISTANT.

Wij zoeken voor u de best passende Management Assistant door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, de bedrijfstak waarin u werkzaam bent en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

Management Ass.

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen
of hulp nodig?

e-mailadres

info@secretaresse.nl

Telefoonnummer

088 - 242 83 45

Ons kantoor

Savannahweg 17, 3542AW Utrecht