Management Assistant

Ontvang nu een vrijblijvende offerte met een scherp tarief

Professionals op MBO en HBO niveau

Juridische voordelen; Geen arbeidsrechtelijke risico's

Nooit problemen met een opzegtermijn

Uitzenden, detacheren of werving & selectie

WERKGEVERS

SECRETARESSES

ASSISTENTS

TEVREDEN KLANTEN

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE MANAGEMENT ASSISTANT.

Wij zoeken voor u de best passende Management Assistant door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, de bedrijfstak waarin u werkzaam bent en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

Keyboard

VEELZIJDIG EN VERANTWOORDELIJK.

De Management Assistant is veelzijdig en krijgt veel verantwoordelijkheid. Het ondersteunen van beleidsprocessen staat centraal in deze functie. Ook geeft de Management Assistant soms leiding aan andere secretaresses.

Zijn er nog vragen? Neem dan nu contact met ons op!

bestuurssecretaresse

DUIZENDPOOT.

De Management Assistant is in staat om binnen haar afdeling variërende taken uit te voeren als een echte duizendpoot. Zij ondersteunt de manager(s) onder andere door hen bij te staan in het agendabeheer, het notuleren van vergaderingen, de interne en externe communicatie en het bewaken van deadlines. Hiernaast is zij ook vaardig genoeg om te assisteren bij het creëren van de beleidsvoering. Zij staat immers elke dag in contact met interne en externe betrokkenen en weet dus als geen ander wat de behoeftes van beide partijen zijn. De Management Assistant is een echte teamspeler en overziet het grotere geheel van haar werkgebied.

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Kom jij ons team versterken? Schrijf je in

Snel en gemakkelijk