Juridisch Secretaresse

Kom jij ons team versterken? Schrijf je dan nu in via de link!

JURIDISCH ONDERLEGD.

De juridisch secretaresse heeft een flexibele werkhouding en is door haar kennis van het juridische vakgebied meer dan een standaard Secretaresse. Naast haar secretariƫle werkzaamheden kan zij zich onder andere ook bezighouden met het opmaken van dossiers en aktes of het notuleren van vergaderingen. Zelfs het assisteren bij gerechtelijk onderzoek behoort tot de mogelijkheden. De Juridische Secretaresse is gestructureerd en is altijd op de hoogte van uw lopende zaken zodat zij u eveneens van assistentie kan voorzien.

juridisch secretaresse

SPECIALISATIE.

De Juridische Secretaresse is een gespecialiseerde Secretaresse, zij is veelal werkzaam binnen juridische organisaties, advocatenkantoren, rechtbanken of overheidsinstanties. Uiteraard zal de Juridisch Secretaresse discreet met alle betrouwbare informatie in uw organisatie omgaan.

Ze is de spil van uw organisatie en zal daarom een zeer waardevolle bijdrage aan het team zijn.

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE JURIDISCH SECRETARESSE.

Wij zoeken voor u de best passende Juridisch Secretaresse door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

keyboard2

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen
of hulp nodig?

e-mailadres

info@secretaresse.nl

Telefoonnummer

088 - 242 83 45

Ons kantoor

Savannahweg 17, 3542AW Utrecht