Personal Assistant

Kom jij ons team versterken? Schrijf je dan nu in via de link!

ZELFSTANDIG.

De Personal Assistant heeft vooral als doel om u te ontlasten in uw werk. Ze neemt uw zorgen weg, zodat u zich kunt richten op uw core business. Ze kent hiervoor alle kneepjes van het vak en heeft enkele jaren werkervaring. Door deze werkervaring heeft de Personal Assistant geleerd om zelfstandig de juiste oplossingen te bedenken in verschillende situaties. Snel schakelen en overzicht behouden zijn competenties die op haar lijf geschreven zijn. Daarnaast is zij internationaal geori├źnteerd en dus uiterst geschikt om te werken binnen internationale organisaties of organisaties met veel buitenlandse contacten.

personal assistant

LOYAAL.

De Personal Assistant staat zowel op zakelijk als priv├ę gebied voor u klaar zodat uw zaken altijd optimaal geregeld zijn. Om deze redenen is zij onder andere betrouwbaar, loyaal, communicatief vaardig en organisatorisch sterk. Vaak is zij in dienst van een persoon, in plaats van een organisatie.

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE PERSONAL ASSISTANT.

Wij zoeken voor u de best passende Personal Assistant door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan uw persoonlijke voorkeur, de werksfeer binnen uw organisatie, de bedrijfstak waarin uw organisatie zich bevindt en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

keyboard4

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen
of hulp nodig?

e-mailadres

info@secretaresse.nl

Telefoonnummer

088 - 242 83 45

Ons kantoor

Savannahweg 17, 3542AW Utrecht