Personal Assistant nodig?

Voorkom hoge kosten en eindeloze sollicitatiegesprekken

Krijg nu een vrijblijvende offerte

Professionals van niveau

Juridische voordelen

Bespaar tijd & geld

Geen opzegtermijn

WERKGEVERS

Office managers

ASSISTaNTS

TEVREDEN KLANTEN

Wat kunt u verwachten van een Personal Assistant van Secretaresse.nl?

Graag zoeken onze medewerkers voor u de meest geschikte personal assistant door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Belangrijke factoren zijn:

  • De werksfeer binnen uw organisatie
  • Uw persoonlijke voorkeuren
  • De bedrijfstak waarin uw organisatie zich bevindt
  • De competenties waarover de kandidaat moet beschikken

Een Personal Assistant gezocht die voldoet aan uw verwachting!

Bent u snel op zoek naar een betrouwbare assistant van niveau? Laat uw verzoek achter bij Secretaresse.nl. Sinds jaar en dag de specialist binnen de secretariële dienstverlening.
Wij 
staan garant voor een snelle, flexibele en transparante werkwijze.

personal assistant

Personal assistant zoeken voor tijdelijke of vaste basis.

Secretaresse.nl geeft u verschillende mogelijkheden wat betreft de inzet van een personal assistant. Bent u op zoek naar een tijdelijke personal assistant? Of is het voor vast? Er zijn mogelijkheden om dit te doen op basis van uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling. Wanneer het niet helemaal duidelijk is wat het beste bij uw situatie past, kunt u onze medewerkers gerust om advies vragen.

team Secretaresse.nl

Alle kandidaten die wij u voorstellen zijn minimaal van MBO of HBO niveau en hebben reeds ervaring met werken als personal assistant. Om ervoor te zorgen dat het een perfecte match is voor uw organisatie, maakt u zelf de laatste beslissing.

Ontvang nu een offerte op maat!

personalassistent

Loyaal & ervaren Personal Assistent.

De Personal Assistant staat zowel op zakelijk als privé gebied voor u klaar zodat al uw zaken altijd optimaal geregeld zijn. Om deze redenen is zij onder andere betrouwbaar, loyaal, communicatief vaardig en organisatorisch sterk.
Vaak is zij in dienst van één of enkele personen, in plaats van een hele organisatie.

De Personal Assistant heeft vooral als doel om u te ontlasten in uw werk. Ze neemt uw zorgen weg, zodat u zich kunt richten op uw core business. Ze kent hiervoor alle kneepjes van het vak en heeft enkele jaren werkervaring. Door deze werkervaring heeft de Personal Assistant geleerd om zelfstandig de juiste oplossingen te bedenken in verschillende situaties. Snel schakelen en overzicht behouden zijn competenties die op haar lijf geschreven zijn. Daarnaast is zij internationaal georiënteerd en dus uiterst geschikt om te werken binnen internationale organisaties of organisaties met veel buitenlandse contacten.

Zij gingen u voor

Logo NV Zeedijk
logo NVDA
logo connect invest
logo bakas

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Kom jij ons team versterken? Schrijf je in

Snel en gemakkelijk