Medisch Secretaresse

Ontvang nu een vrijblijvende offerte met een scherp tarief

Professionals op MBO en HBO niveau

Juridische voordelen; Geen arbeidsrechtelijke risico's

Nooit problemen met een opzegtermijn

Uitzenden, detacheren of werving & selectie

WERKGEVERS

SECRETARESSES

ASSISTENTS

TEVREDEN KLANTEN

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE MEDISCH SECRETARESSE.

Wij zoeken voor u de best passende Medisch Secretaresse door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, in welk medisch veld u zich bevindt en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

Keyboard

BETROUWBAAR EN VERANTWOORDELIJK.

De Medische Secretaresse is op de hoogte van de vakterminologie en kan zich adequaat uitdrukken tegenover uw patiënten en uw collega specialisten en/of artsen. Hiernaast is zij zich bewust van de regels binnen het medische vakgebied en staat hier te allen tijde bij stil. Ze beschikt dan ook over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is te typeren als betrouwbaar, loyaal en organisatorisch,- en communicatief sterk.

Zijn er nog vragen? Neem dan nu contact met ons op!

bestuurssecretaresse

DISCREET.

De Medische Secretaresse is een gespecialiseerde Secretaresse, zij is veelal werkzaam binnen de medische wereld. Ze is breed inzetbaar en meegaand, haar taken variëren onder andere van het uitwerken van medische communicatie tot aan het voorbereiden van spreekuren en het bijhouden van patiëntengegevens. Met de hoogste mate van discretie zal zij met deze gegevens om gaan.

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Kom jij ons team versterken? Schrijf je in

Snel en gemakkelijk