Medisch Secretaresse

Kom jij ons team versterken? Schrijf je dan nu in via de link!

DISCREET.

De Medische Secretaresse is een gespecialiseerde Secretaresse, zij is veelal werkzaam binnen de medische wereld.  Ze is breed inzetbaar en meegaand, haar taken variëren onder andere van het uitwerken van medische communicatie tot aan het voorbereiden van spreekuren en het bijhouden van patiëntengegevens. Met de hoogste mate van discretie zal zij met deze gegevens om gaan.

medisch secretaresse

BETROUWBAAR EN VERANTWOORDELIJK.

De Medische Secretaresse is op de hoogte van de vakterminologie en kan zich adequaat uitdrukken tegenover uw patiënten en uw collega specialisten en/of artsen. Hiernaast is zij zich bewust van de regels binnen het medische vakgebied en staat hier te allen tijde bij stil. Ze beschikt dan ook over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is te typeren als betrouwbaar, loyaal en organisatorisch,- en communicatief sterk.

WIJ ZOEKEN EEN PASSENDE MEDISCH SECRETARESSE.

Wij zoeken voor u de best passende Medisch Secretaresse door verschillende factoren mee te laten wegen in het bemiddelingsproces. Wij denken onder andere aan de werksfeer binnen uw organisatie, in welk medisch veld u zich bevindt en de competenties waarover de kandidaat moet beschikken. Door deze elementen in ogenschouw te nemen kunnen wij u voorzien van de perfecte match.

keyboard3

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen
of hulp nodig?

e-mailadres

info@secretaresse.nl

Telefoonnummer

088 - 242 83 45

Ons kantoor

Savannahweg 17, 3542AW Utrecht